O nama

WEBG tim

Rade Roganović – Generalni menadžer – direktor

Rade Roganović se pridružio timu 2016. godine kao menadžer za inženjering i ugovore stekavši prethodno iskustvo u radu za domaće i inostrane kompanije u energetskom sektoru, uključujući Elektroprivredu Srbije EPS. Od 2019. godine do 2021. godine radio je za General Electric, prvo kao menadžer operacija u sektoru za vetroenergetiku za region Istočne Evrope i Podsaharske Afrike, a zatim kao menadžer za odnose sa klijentima. Rade se vratio u Vetroelektrane Balkana 2022. godine kao generalni menažer. Diplomirao je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i stekao master diplomu u oblasti elektrotehnike I kompjuterskog inženjeringa.

Vladimir Milanović – Finansijski direktor

Vladimir Milanović se pridružio timu na poziciji finansijskog direktora u septembru 2017. godine. Zahvaljujući velikom iskustvu u oblasti finansija u građevinskoj industriji, rukovodi svim finansijskim poslovima uključujući knjigovodstvo, budžet, finansijske modele, poreze i blagajnu.

Vladimir je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera stekao u dve oblasti, jedno na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a drugo na Međunarodnom menadžmentu i finansijama (HEC, Pariz).

Jovana Stevanović - Računovođa

Jovana se pridružila Projektu 2009. godine na poziciji računovođe sa odgovornostima na polju obrade podataka o prihodima, rashodima, dnevnom bankastvu i bankovnim izvodima. Njena sposobnost fokusiranja na pojedinosti, pomaže joj u poslu obrade finansijskih potvrda i plaćanja u zadatim rokovima. Jovana je sertifikovani računovođa od 2017. godine.

Ivana Gažo – Menadžer investicije

Ivana Gažo je naš menadžer investicije zadužen za operativno upravljanje, koordinaciju administrativnih aktivnosti i primenu kompanijskih procedura. Od kada se uključila u projekt 2015. godine, Ivana je učestvovala u svim fazama projekta od razvoja, preko izgradnje do eksploatacije vetroelektrane. Ivana se fokusira na optimizaciju poslovanja, odnose sa lokalnom zajednicom, te na upravljanje aktivnostima zaštite životne sredine, bezbednosti i zdravlja na radu.

Pohađala je Filološki fakultet u Beogradu i trenutno je na master studijama ekonomije.

Vladimir Glumac, Miloš Novaković, Slavimir Nikolić, Vladimir Živanović, , Branko Miletić, Predrag Nikolić – Rukovaoci visokonaponskih postrojenja u vetroparku i trafostanici

Od jula 2018. godine kada su se pridružili timu, rukovaoci su odgovorni za nadgledanje, kontrolu i održavanje proizvodnih postrojenja. Znanje i prethodno iskustvo omogućavaju im da efikasno nadgledaju proizvodne operacije i obezbede njihovo nesmetano odvijanje. Takođe, zaduženi su i za popravke, rešavanje problema i primenu bezbednosnih standarda.