Najnovije vesti

Održani Dani otvorenih vrata u Vladimirovcu, Mramorku i Dolovu

Usled čestih pokušaja neovlašćenog pristupa vetrogeneratorima i pokušaja krađe u elektrani ČIBUK 1,  a u cilju podizanja svesti među lokalnim stanovništvom o opasnostima i rizicima u takvim situacijama, WEBG je organizovao Dan otvorenih vrata u tri Mesne zajednice, Vladimirovac, Dolovo i Mramorak.

Prisutnima je održana prezentacija koja pokriva ključna pitanja o bezbednosti. Učesnici su obavešteni o opasnostima po život i zdravlje u slučaju neovlašćenog pristupa objektima vetrogeneratora  i pružene su im informacije o početku puštanja u rad prvih vetrenjača. Učesnici su takođe obavešteni o sigurnosnom nadzoru koji će biti organizovan i postavljen u elektrani.

Zajedno sa prezentacijom, nastavili su se razgovori sa bitnim povratnim informacijama i razmenama istih na ovu temu sa učesnicima na događaju.

Dane otvorenih vrata je predvodio  tim kompanije WEBG zadužen za komunikaciju   i odnose  sa lokalnom zajednicom, uz podršku koordinatora za zdravlje i bezbednost tokom građevinskih radova / supervizora za zdravlje i bezbednost sa strane stručnog nadzora.

Detaljan izveštaj o Danima otvorenih vrata u Vladimirovcu, Mramorku i Dolovu možete pogledati ovde.